Praegu pole aeg armastamiseks

Tallinn, Teater

Korraldaja R.A.A.A.M.

Teater R.A.A.A.M. annab teada, et 2. ja 3. märtsil toimuma pidanud etendused “Praegu pole aeg armastamiseks” jäävad näitleja õnnetusjuhtumi tõttu ära. Piletid ostetakse tagasi või soovi korral vahetatakse ümber R.A.A.A.M.i märtsikuu etendustele “Transiit. Peatage muusika” 24. või 25 märtsil või “MINU EESTI VANAEMA” 26. märtsil. Etendused toimuvad Vaba Lava teatrikeskuses Tallinnas. Vabandame ebameeldivuste pärast.

“Praegu pole aeg armastamiseks” on kurbnaljakas lugu sellest, kuidas inimene teeb kõik, et oma õnne edasi lükata. Me mõtleme välja üha rohkem asju, mis ei lase meil olla koos nendega, keda me armastame. Sõjad, religioon, masside arvamus, lisaks poliitika, seisuslikud erinevused, mood, virtuaalne tegelikkus. Ja paistab nii, et inimkond jätkab asjade väljamõtlemist, mis meid üksteisest eraldavad. Mida teha, kui ettekuulutaja, kes pole veel kunagi eksinud, on teatanud, et sinu naise juurde tuleb täna öösel mees? Aga sinul on nagu kiuste vaja sõtta minna! Vägagi keeruline olukord.
Põhineb Guilherme Figueiredo näidendil “Um Deus dormiu lá em casa”.

Autor / Lavastaja Damir Salimsjanov (Udmurtia)

Kunstnik Ervin Õunapuu

Muusikaline kujundaja Ardo Ran Varres

Valguskunstnik Priidu Adlas

Etenduse juht Tuuli Raadik

Näitlejad: Kristo Viiding, Mari Liis Lill või Ingrid Margus, Martin Kõiv, Ott Kartau (kõik vabakutselised), Harriet Toompere (Draamateater), Tõnn Lamp (Tallinna Linnateater)

Galerii

Meil on uus leht! Kõige uuema info jaoks külasta vabalava.ee